Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων του 3ου Γυμνασίου Σταυρούπολης, που δώρισε στους μαθητές του καινούργιες καρέκλες, για να χρησιμοποιηθούν στο εργαστήριο Πληροφορικής.
Μαθητές της Γ τάξης  εργάστηκαν με ζήλο προκειμένου να συναρμολογήσουν αυτές τις καρέκλες. Εργάστηκαν ομαδικά ενώ με ευγένεια, αρχοντιά και ιπποτισμό έδιναν σταδιακά στους μαθητές, διαφόρων τάξεων, που ήταν στην διαδικασία  του μαθήματος της Πληροφορικής, τις νέες συναρμολογημένες καρέκλες παίρνοντας τις παλιές. Κρατούσαν από κάποιες από τις παλιές ότι μπορούσε να επαναχρησιμοποιηθεί, όπως βίδες - πλάτη- ροδάκια κ.λ.π. και τις συμπλήρωναν σε εκείνες που μπορούσαν να ξαναχρησιμοποιηθούν. Με αυτόν τον τρόπο μείωσαν τα απορρίμματα ενώ δημιούργησαν και νέες θέσεις καθίσματος μαθητών. Επιπλέον τα χαρτόνια και τα πλαστικά των συσκευασιών τα τοποθέτησαν σε κάδους ανακύκλωσης, που διατηρούμε στο χώρο του σχολείου.
Στο τέλος της χειρωνακτικής εργασίας με διάθεση κάθισαν σε  oμάδες μαθητών, μικρότερης τάξης, για να τους βοηθήσουν με το πρόγραμμα Audacity, με το οποίο οι μαθητές προσέγγιζαν την έννοια  της  Επεξεργασίας Ήχου με Φύλλο Εργασία.
Μπράβο λοιπόν και Εύγε στους μαθητές μας .















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.