Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

4η Περιβαλλοντική Συνάντηση Σχολικών Μονάδων Δήμου Παύλου Μελά


Η 4η Περιβαλλοντική Συνάντηση Σχολικών Μονάδων Δήμου Παύλου Μελά 


στο πλαίσιο του Τοπικού Θεματικού Δικτύου ''Σχολείο Ανοιχτό στην Κοινωνία-Ενεργός Πολίτης στο Δήμο  Παύλου  Μελά'' σε συνεργασία με τα Γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και το ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού και Βερτίσκου πραγματοποιήθηκε χθες 3/5/2018.

Ο κ. Σάκης Λαζαρίδης, από το Γραφείο της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος του Δήμου Παύλου Μελά, έγραψε την παρακάτω ανακοίνωση:

 Μία ακόμη όμορφη συνάθροιση στο Καρατάσου με τους μικρούς και μεγάλους μαθητές να κλέβουν την παράσταση με τις στοχευμένες περιβαλλοντικές παρεμβάσεις και παρουσιάσεις.
Η ευχάριστη έκπληξη όμως ήταν στο τέλος της Περιβαλλοντικής Συνάντησης, όπου οι μαθητές και οι συντονιστές εκπαιδευτικοί στο στρογγυλό τραπέζι συζήτησαν με τον Υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη και τη διευθύντρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου και τους ενημέρωσαν για τις προτάσεις αξιοποίησης του Καρατάσιου που ετοίμασαν για να στείλουν στο Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη.

Φωτογραφίες από το αναφερόμενο  δεύτερο μέρος των εκδηλώσεων, στο οποίο συμμετείχαμε με δύο μαθητές μας μέχρι το τέλος της εκδήλωσης,  μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, στο οποίο μας παραπέμπει το Κ.Π.Ε. Ελευθερίου - Κορδελιού :




Ακολουθούν φωτογραφίες από το πρώτο μέρος της εκδήλωσης, με την παρουσίαση της φετινής μας εργασίας στις ομάδες των παρευρισκομένων μαθητών:


                                  









Έξω, στον αύλειο χώρο, άλλη ομάδα μαθητών μας, έχοντας τα προϊόντα παρασκευής καθαριστικών και θεραπευτικών βοτάνων σε τραπεζάκι, παρέχει πληροφορίες και σε έντυπη μορφή. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.